Pentagram

Voor een pentagram heb ik je complete naam en geboortedatum nodig.

Wat is een pentagram?

Symbolisch gezien, is een pentagram de blauwdruk van dit leven. De getallen van je pentagram brengen je naar diepere waarheden over jezelf, waardoor je zicht krijgt op de bedoeling van jouw ‘levensreis’. Letterlijk gezien, is een pentagram een 5-puntige ster die een mens voorstelt waarvan de benen en armen wijd gespreid zijn. Rondom dit denkbeeldig mensfiguur worden door mij de getallen van je geboortedatum gerangschikt voor jouw persoonlijke pentagram.

Jouw persoonlijke pentagram bestaat uit een document van ca. 20 pagina’s. De plekken die “ingevuld” zijn in een pentagram wijzen je de weg naar de talenten van jouw kern, jouw ziel. Natuurlijk bepaal je zelf hoe je met jouw talenten omgaat, het is enkel een richtingaanwijzer. Aan de “oningevulde” plekken kan je zelf invulling geven in dit leven. Dit kost meer moeite, maar geeft ook meer vrijheid. De informatie van je geboortedatum en naam kunnen je inzichten geven over wie je werkelijk bent.

Prijs:
De prijs van een pentagram is € 200,— . Het maken van een pentagram vergt ca. 4-6 uur en bestaat uit ca. 20 pagina’s. Dit bedrag is inclusief mondelinge uitleg van ca. 1 uur.

Nieuwsgierig naar jouw pentagram?

Neem dan contact met mij op voor informatie of om een pentagram aan te vragen.

Liever een persoonlijk consult?

Dat kan ook. Daar waar een pentagram meer algemene inzichten geeft, kan ik met een persoonlijk consult dieper ingaan op de huidige situatie in je leven. Lees meer >>

 

Pentagram
Pentagram