Wat is Mediumschap?

Als Medium ontvang ik beetje-bij-beetje informatie uit de spirituele wereld. Als eerste zal ik aan je doorgeven met wie ik contact heb. Vervolgens zal ik de ontvangen informatie aan je doorgeven. Symbolisch gezien krijg ik iedere keer een kraal, net zolang tot ik er een ketting van kan rijgen en het verhaal voor jou compleet is.

Wanneer ik informatie ontvang, kan het zijn dat ik mijn ogen dicht heb, maar zodra ik m’n informatie met jou ga delen, zal ik oogcontact met je maken en bij je informeren of de beweringen kloppen.

Als Trance-Medium breng ik mezelf in lichte- of in diepe trance (diepe ontspanning) waardoor engelen, gidsen of de geesten van overledenen – via mijn lichaam – boodschappen¬†kunnen doorgeven. Als medium ‘leen’ ik als het ware mijn stembanden uit aan iemand in de spirituele wereld, die op die manier via mij iets kan zeggen. Trance kan ik ook gebruiken voor healing, dit heet Trance-Healing.

Bij een lichte trance weet ik achteraf nog wat er zo ongeveer is gezegd, bij een diepe trance weet ik dat niet. Het kan zijn, dat bij trance mijn lichaamstaal veranderd en ook is het mogelijk dat ik een andere stemklank krijg.

In elke bovenstaande hoedanigheid sta ik zowel in contact met de spirituele wereld als met de fysieke wereld en fungeert ik als kanaal voor het doorgeven van informatie en helende energie vanuit de spirituele wereld naar de fysieke wereld.

M’n contacten met de Spirituele wereld gaan altijd gepaard met respect en liefde, waardoor de sfeer aangenaam is en het veilig voor je is om hier te zijn.
Observeer hetgeen ik doe. Voel of het zuiver is en goed aanvoelt bij je. Stel je gewoon open voor hetgeen er komt. Hoe meer we ons kunnen openstellen, des te makkelijker het contact met de spirituele wereld verloopt.